Tietosuojaseloste

Avantosauna Kuura Oy:n (Saunakeidas) EU:n yleinen tietosuoja-asetus 25.5.2018

Tietosuojaperiaatteet:

Avantosauna Kuura Oy / Saunakeidas (myöhemmin toiminnanharjoittaja) noudattaa EU:n tietosuoja-asetusta, jota sovelletaan 25.5.2018 alkaen. Suoritamme kaikki kohtuudella tarvittavat toimenpiteet sen varmistamiseksi, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tietosuojaperiaatteidemme mukaisesti. Käsittelyperuste on suostumus tai sopimus. Kun alamme käsitellä henkilötietojasi, kerromme aina käsittelyperusteen. Toiminnanharjoittajalla on henkilörekisteristään EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen suosituksen mukaiset rekisteri- ja tietosuojaselosteet.

Henkilötietojen keräys,- käyttö ja suostumukset:

Toiminnanharjoittaja ylläpitää asiakasrekisteriä sääntöjensä mukaisen toiminnan ylläpitämistä varten ajantasaisen EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Rekisterin asiakastiedot on koottu asiakkaalta saatujen tietojen perusteella. Saatuja tietoja ei luovuteta ulkopuoliselle. Keräämme ja käsittelemme henkilötietoja asiakassuhteen hallinnointia varten ja tiedottaaksemme tarjolla olevista tuotteista ja palveluista. Henkilötietojen käyttö markkinoinnissa perustuu antamaasi suostumukseen. Asiakasrekisterin ylläpidosta ja sen tietoturvasta vastaa FitnessBooker / Tooltip Oy.

Kun vierailet toimitiloissamme, rekisteröimme käyntisi. Tarjoamme käyttöösi mahdollisuuden tehdä latauksia ja ostoja verkkokaupassamme. Näiden palveluiden käyttö edellyttää henkilötietojen käsittelyä, koska käyttääksesi palvelua sinun tulee kirjautua sisään palveluun.

Käyttäjätunnuksena toimii asiakkaan itse valitsema käyttäjätunnus ja salasana. Asiakas voi itse muuttaa ja poistaa henkilötietojaan verkkoasioinnissa. Tarvittaessa asiakkaalla on oikeus pyytää kirjallisesti henkilötietojen poistoa.

Rekisterin tietosisältö:

Toiminnanharjoittaja käyttää henkilötietoja hallinnoidakseen tehtyjä ostoja ja lähettääkseen asiakkaille ilmoituksia toiminnasta. Käytämme tietojasi myös mahdollisten reklamaatioiden käsittelyyn.

Seuraavia henkilötietoja kerätään ja hallinnoidaan:

 • Yhteystiedot, kuten nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero
 • Maksutiedot ja maksuhistoria
 • Tilaustiedot, tilaushistoria
 • Kulunvalvonta- ja varaustiedot

Käytämme henkilötietojasi myös vahingontorjunnan hallintaan, jotta voimme varmistaa, että ehtoja noudatetaan, sekä havaitsemaan ja ehkäisemään palvelujemme väärinkäyttöä. Käytämme videovalvonnasta ja käyntirekisteristä saatuja henkilötietoja selvittääksemme turvallisuussyistä arveluttavia tilanteita ja estääksemme sekä raportoidaksemme toimipisteillä tapahtuvista mahdollisista rikollisista teoista. Henkilötietojasi käytetään verkkopalvelujemme väärinkäytön sekä tarvittaessa vilpillisen toiminnan tutkimiseen.

Henkilötietojen luovuttaminen:

Rekisterinpitäjä ei luovuta tietojasi ulkopuolisille EU:n tai ETA alueen ulkopuolelle. Käsittelemme rekisteröimiämme henkilötietoja luottamuksellisesti, ja niihin on pääsy ainoastaan henkilöillä, joilla on työnsä tai tehtävänkuvansa puolesta tarve käyttää henkilörekisteriämme. Emme koskaan luovuta henkilötietoja toiminnanharjoittajan valtuuttamien kolmansien tahojen ulkopuolelle. Valtuutettuja kolmansia tahoja ovat: palvelun ylläpitäjät ja kehittäjät sekä maksu- ja kulunvalvontapalveluja tarjoavat yritykset.

Henkilötietojen tarkastusoikeus ja omat tiedot:

Sovellettavan lain puitteissa jäsenellä ja asiakkaalla on oikeus nähdä kerran vuodessa veloituksetta, mitä henkilötietoja yhdistyksen asiakasrekisteriin on tallennettu. Lisäksi asiakas voi milloin tahansa itse tarkastaa henkilötietonsa verkkoasioinnin kautta.

Asiakkaan oikeuksia ovat:

 • tietää tietojensa käsittelystä
 • tarkastaa henkilötietonsa
 • vaatia henkilötietojensa korjaamista
 • kieltää henkilötietojensa käsittelyn

Rekisterinpitäjän/toiminnanharjoittajan vastuut:

 • vastata jäsenen/asiakkaan kysymyksiin omista tiedoista
 • antaa pyydetyt tiedot
 • tehdä asiakkaan pyytämät korjaukset
 • tallentaa oikeat tiedot asiakasrekisteriinsä (FitnessBooker)

Jos päätät käyttää näitä oikeuksiasi, toimimme pyyntösi mukaisesti kuukauden kuluessa ellemme ole velvoitettuja toimimaan toisin. Lähetäthän pyynnön kirjallisesti osoitteeseen info@saunakeidas.fi

Tietojen säilytys,- suojaus ja materiaalin hävittäminen:

Jäsen- ja asiakastiedot säilytetään sähköisessä rekisterissä. Jäsenrekisteri on suojattu FitnessBooker:n puolesta.

Käytännön toimet:

 • tietoliikenneyhteydet on suojattu palveluntarjoajan suojauksella
 • arkistomateriaali säilytetään lukituissa tiloissa
 • paperinen materiaali tuhotaan paperisilppurilla

Saunakeidas sosiaalisessa mediassa