Liput

Kertakäyntilippu

Oikeuttaa yhteen käyntikertaan ja on voimassa 1kk ostohetkestä. Hinta sisältää pefletin.

10,00 €


Kertakäyntilippu / opiskelija, tarjous 31.12.23 saakka

Oikeuttaa yhteen käyntikertaan ja on voimassa 1kk ostohetkestä. Opiskelijahinnat vaativat opinto-oikeuden varmentamisen opintopolku palvelun kautta (asiakasrekisteröinti sivulla). Hinta sisältää pefletin. Lippu on henkilökohtainen ja tarjous voimassa 31.12.23 saakka

7,00 €


Monikertalippu / 2 käyntikertaa

Oikeuttaa kahteen käyntikertaan ja on voimassa 2kk ostohetkestä tai kauden loppuun. Voit käyttää lipun myös ryhmävaraukseen! Hinta sisältää pefletit.

20,00 €


Monikertalippu / 3 käyntikertaa

Oikeuttaa kolmeen käyntikertaan ja on voimassa 2kk ostohetkestä tai kauden loppuun. Voit käyttää lipun myös ryhmävaraukseen! Hinta sisältää pefletit.

30,00 €


Monikertalippu / 4 käyntikertaa

Oikeuttaa neljään käyntikertaan. Voimassa 2kk ostohetkestä tai kauden loppuun. Voit käyttää lipun myös ryhmävaraukseen! Hinta sisältää pefletit.

40,00 €


Monikertalippu / 5 käyntikertaa

Oikeuttaa viiteen käyntikertaan ja on voimassa 3kk ostohetkestä tai kauden loppuun. Voit käyttää lipun myös ryhmävaraukseen! Hinta sisältää pefletit.

50,00 €


Monikertalippu 10 käyntikertaa

Oikeuttaa kymmeneen käyntikertaan. Voimassa 3kk ostohetkestä tai kauden loppuun. Pefletti sisältyy lipun hintaan.

90,00 €


Monikertalippu 30 käyntikertaa

Oikeuttaa 30:n käyntikertaan. Voimassa 7kk ostohetkestä tai kauden loppuun. Sisältää RFID rannekkeen, jolloin pinkoodia ei tarvita. Ranneke postitetaan sinulle kahden viikon kuluessa lipun ostosta. Pefletti sisältyy lipun hintaan.

240,00 €


Monikertalippu 60 käyntikertaa

Oikeuttaa 60:n käyntikertaan. Voimassa 12kk ostohetkestä tai kauden loppuun. Sisältää RFID rannekkeen, jolloin pinkoodia ei tarvita. Ranneke postitetaan sinulle kahden viikon kuluessa lipun ostosta. Pefletti sisältyy lipun hintaan.

350,00 €


Lahjakortti / 5 käyntikertaa

Lahjakortti oikeuttaa 5 käyntikertaan Saunakeitaalle ja on voimassa kevätkauden 2024 loppuun saakka. Lahjakortti sisältää kirjautumistunnukset sekä pin-koodin, joilla lahjakortin saaja voi käyttää Saunakeitaan palveluita. Lahjakortti toimitetaan ostajan sähköpostiin PDF muodossa vuorokauden kuluessa ostosta.

50,00 €


Lahjakortti / 10 käyntikertaa

Lahjakortti oikeuttaa 10 käyntikertaan Saunakeitaalle ja on voimassa kevätkauden 2024 loppuun saakka. Lahjakortti sisältää kirjautumistunnukset sekä pin-koodin, joilla lahjakortin saaja voi käyttää Saunakeitaan palveluita. Lahjakortti toimitetaan ostajan sähköpostiin PDF muodossa vuorokauden kuluessa ostosta.

90,00 €


Saunakeidas sosiaalisessa mediassa