Osta käyntejä

Tällä sivulla voit ostaa käyntejä Saunakeitaalle.

Oletko jo ostanut käyntejä Saunakeitaalle?

Meillä voit maksaa käyntejä myös SMARTUM- ja EPASSI-eduilla. Näitä maksutapoja käyttäessäsi huomioithan, että maksu tulee suorittaa selainnäkymässä verkkokaupan maksutapojen kautta, ei erillisellä sovelluksella.

Kertakäyntilippu

Oikeuttaa yhteen käyntikertaan ja on voimassa 1kk ostohetkestä. Hinta sisältää pefletin.

10,00 €


Kertakäyntilippu / opiskelija -10%

Oikeuttaa yhteen käyntikertaan ja on voimassa 1kk ostohetkestä. Opiskelijahinnat vaativat opinto-oikeuden varmentamisen opintopolku palvelun kautta (asiakasrekisteröinti sivulla). Hinta sisältää pefletin.

9,00 €


Monikertalippu .2 käyntikertaa

Oikeuttaa kahteen käyntikertaan ja on voimassa 2kk ostohetkestä tai kauden loppuun. Voit käyttää lipun myös ryhmä varaukseen ! Hinta sisältää pefletit.

20,00 €


Monikertalippu .3 käyntikertaa

Oikeuttaa kolmeen käyntikertaan ja on voimassa 2kk ostohetkestä tai kauden loppuun. Voit käyttää lipun myös ryhmävaraukseen ! Hinta sisältää pefletit.

30,00 €


Monikertalippu .4 käyntikertaa

Oikeuttaa neljään käyntikertaan. Voimassa 2kk ostohetkestä tai kauden loppuun. Voit käyttää lipun myös ryhmävaraukseen ! Hinta sisältää pefletit.

40,00 €


Monikertalippu .5 käyntikertaa

Oikeuttaa viiteen käyntikertaan ja on voimassa 3kk ostohetkestä tai kauden loppuun. Voit käyttää lipun myös ryhmävaraukseen ! Hinta sisältää pefletit.

50,00 €


Monikertalippu 10 käyntikertaa

Oikeuttaa kymmeneen käyntikertaan. Voimassa 3kk ostohetkestä tai kauden loppuun. Sisältää RFID rannekkeen, jolloin PIN koodia ei tarvita. Ranneke postitetaan sinulle kahden viikon kuluessa lipun ostosta. Pefletti sisältyy lipun hintaan.

90,00 €


Monikertalippu 10 käyntikertaa / opiskelija -10%

Oikeuttaa kymmeneen käyntikertaan ja on voimassa 3kk ostohetkestä tai kauden loppuun. Opiskelijahinnat vaativat opinto-oikeuden varmentamisen opintopolku palvelun kautta (asiakasrekisteröinti sivulla). Sisältää RFID rannekkeen, jolloin PIN koodia ei tarvita. Ranneke postitetaan sinulle kahden viikon kuluessa lipun ostosta. Pefletti sisältyy lippuun.

81,00 €


Monikertalippu 30 käyntikertaa

Oikeuttaa 30:n käyntikertaan. Voimassa 7kk ostohetkestä tai kauden loppuun. Sisältää RFID rannekkeen, jolloin PIN koodia ei tarvita. Ranneke postitetaan sinulle kahden viikon kuluessa lipun ostosta. Pefletti sisältyy lippuun.

240,00 €


Monikertalippu 30 käyntikertaa / opiskelija -10%

Oikeuttaa 30:n käyntikertaan ja on voimassa 7kk ostohetkestä tai kauden loppuun. Opiskelijahinnat vaativat opinto-oikeuden varmentamisen opintopolku palvelun kautta (asiakasrekisteröinti sivulla). Sisältää RFID rannekkeen, jolloin PIN koodia ei tarvita. Ranneke postitetaan sinulle kahden viikon kuluessa lipun ostosta. Pefletti sisältyy lippuun.

216,00 €


Monikertalippu 60 käyntikertaa / opiskelija TAMMI ALE -20%

Oikeuttaa 60:n käyntikertaan ja on voimassa 12kk ostohetkestä tai kauden loppuun. Opiskelijahinnat vaativat opinto-oikeuden varmentamisen opintopolku palvelun kautta (asiakasrekisteröinti sivulla). Sisältää RFID rannekkeen, jolloin PIN koodia ei tarvita. Ranneke postitetaan sinulle kahden viikon kuluessa lipun ostosta. Normaalihinta 315€. Pefletti sisältyy lippuun.

280,00 €


Monikertalippu 60 käyntikertaa TAMMI ALE -10%

Oikeuttaa 60:n käyntikertaan. Voimassa 12kk ostohetkestä tai kauden loppuun. Sisältää RFID rannekkeen, jolloin PIN koodia ei tarvita. Ranneke postitetaan sinulle kahden viikon kuluessa lipun ostosta. Normaalihinta 350€. Pefletti sisältyy lippuun.

315,00 €


Testituote *ei ostettavissa*

Vain sivuston kehittäjälle ostojen testaamiseen.

0,01 €


Saunakeidas sosiaalisessa mediassa